Hotell Andante

Hotell Andante sovrumHotell Andante i Barcelona har ett bra läge i centrala Barcelona med ett gångavstånd på under 200m till La Rambla, som är Barcelonas långa Boulevard. Närmsta tunnelbanestation ligger precis intill boulevarden och ca 150m från hotellet. Härifrån kan du snabbt ta dig till stora delar av Barcelona, och även centralstationen om du vill komma åt tågförbindelser.

Hotell Andante ligger väldigt nära hamnen och med en promenad på 400 meter hinner du passerar det stora monumentet av Columbus innan du når hamnen. Vill du nå närmsta sandstrand i Barcelona behöver du bege dig iväg ytterligare drygt 2 km, vilket gör att Hotell Andante kanske inte är för dig som tänkt ligga på stranden stora delar av resan.

Bekvämligheter och Faciliteter
Hotell Andante takpoolHotellet är trestjärnigt och priserna ligger från ca 900 kronor och uppåt för ett hotellrum. Totalt har hotellet 134 rum fördelat över hotellets 10 våningar. Byggnaden är relativt hög i jämförelse med kringliggande byggnader och på taket finns där en utomhuspool som bjuder på bra utsikt över Barcelona.

Hotellrummen är utrustade med platt-tv, luftkonditionering, badrum med hårtork, gratis wi-fi och värdeförvaringsskåp.

Faciliteter och bekvämligheter på hotellet är gym, utomhuspool på taket, bagageförvaring, frukostbuffé varje dag, mötesrum m.m.