Hotell Bagues

Hotell Bagues sovrumHotell Bagues är ett femstjärnigt hotell som ligger längs med boulevarden La Rambla i Barcelona. Ett hotell kan inte bli mycket mer centralt och här finns restauranger, shopping och nattliv i närområdet.

Om du vill använda Barcelonas tunnelbanesystem så är Liceu närmsta station som ligger ca 130 meter ner längs boulevarden. Flera sevärdheter som katedralen i Barcelona, monumentet av Columbus m.m. ligger inom 1 km gångavstånd från Hotell Bagues. Även Barcelona Zoo går att nå till fots från hotellet med ett gångavstånd på ca 1,7 km. Närmsta strand ligger dock 2,3 kilometer bort.

Bekvämligheter och Faciliteter
Hotell Bagues - pool och bar taketHotellet håller en väldigt hög klass och har totalt 31 rum på 7 våningar. På taket hittar du en trevlig bar och en liten pool som ger bra utsikt över Barcelona och La Rambla som ligger precis utanför.

Frukostbuffé serveras varje dag mot en extra avgift och hotellet har både restaurang och bar för er som önskar det nära tillhands. Rumsservice finns att använda sig av dygnet runt om du hellre äter på rummet.

Utöver poolen på taket hittar ni ett gym och en bastu om ni känner er lite rastlösa. För företaget finns det även ett företagscenter som är öppet dygnet runt och mötesrum att använda sig av.

Hotellrummen har alla luftkonditionering, minibar, badrockar, tofflor, strykjärn och klimatreglering.

Rummen har även platt-TV med satellitkanaler och möjlighet att docka iPod för att spela musik. Alla rum har även gratis wi-fi och värdeförvaringsskåp. Det finns även värdeförvaringsskåp vid recensionen om man hellre föredrar det.