Hotell chic & basic Ramblas

Hotell chic n basic ramblas hotellrumHotell chic & basic Ramblas är ett trestjärnigt och mysigt hotell som inte ligger långt ifrån boulevarden La Rambla. Hotellet ligger nära i slutet på av boulevarden, bara 300 m från monumentet av Columbus och med ett av stånd på strax över 2 km till närmsta sandstrand.

Eftersom hotellet ligger så nära La Rambla har du även nära restauranger, shopping och många sevärdheter i Barcelona. Om temperaturen inte är allt för hög så kan du ganska enkelt ta dig till den stora katedralen i Barcelona som ligger ganska exakt en kilometer bort eller varför inte Picasso Museet som ligger ca 1,2 km från hotellet.

Priset för en natt på hotell chic & basic Ramblas ligger från ca 850 kronor och uppåt. För det får du ett mysigt men samtidigt ett ganska enkelt hotell i centrala Barcelona.

Bekvämligheter och Facilieter
Hotell chic n basic ramblas frukostPå hotellet serveras det en frukostbuffé varje morgon som du kan ta del av mot en extra avgift. I övrigt finns det både en restaurang och bar på hotellet.

Receptionen har öppet dygnet runt och det finns möjlighet till bagageförvaring och kemtvätt för de som önskar. Om du vill bege dig iväg lite längre i Barcelona så kan du hyra cykel i närheten.

Alla hotellrum har ett privat badrum med dusch och hårtork. Luftkonditionering, värdeförvaringsskåp, TV, gratis trådlöst Internet och telefon är också något du hittar på alla hotellrum.

Något som skiljer chic & basic Ramblas mot många andra hotell är att hotellrummen även har pentry, kylskåp och lite kökrsredskap som kokkärl, porslin och bestick.